Tutkimus luomitarkastusten tuloksellisuudesta käynnistyy – haluatko osallistua?

Tutkimuksen nimi: Pirkanmaan Syöpäyhdistyksessä toteutettavien luomitarkastusten tuloksellisuus

Ketkä soveltuvat tutkimukseen?

Tutkimukseen soveltuvat Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajan vastaanotolle luomitarkastukseen hakeutuvat täysi-ikäiset (yli 18-vuotiaat) henkilöt. Osallistuminen on vapaaehtoista.

Mitä tutkimukseen osallistuminen käytännössä merkitsee?

Jos haluatte osallistua tutkimukseen, ottakaa yhteyttä numeroon 040 1739 444
maanantaina 18.12. klo 10-11 ja
torstaina 21.12. klo 12-13
keskiviikkona 27.12. klo 12-13
torstaina 4.1.2018 klo 12-13
niin kerromme Teille tutkimuksesta ja varaamme halutessanne ajan.

Lähetämme ennakkoon postitse Teille tiedotteen tutkimuksesta ja tutkittavan suostumuksen, joihin voitte tutustua rauhassa. Lisäksi lähetämme Teille täytettäväksi esitietolomakkeen ennen vastaanotolle tuloa.

Neuvontahoitaja ja ihotautien erikoislääkäri suorittavat ihon tarkastuksen peräkkäin samalla käynnillä Pirkanmaan Syöpäyhdistyksessä. Ihomuutosten poistoja tai muita toimenpiteitä ei vastaanotolla tehdä.  Lääkäriltä saatte jatkohoito-ohjeet.

Molemmat tarkastukset ovat maksuttomia.  Käyntiin on hyvä varata aikaa noin tunti.

Tutkimuksesta vastaava henkilö on ylilääkäri Meri-Sisko Vuoristo.
Taysin erityisvastuualueen alueellinen eettinen toimikunta on antanut tutkimuksesta puoltavan lausunnon.
Lisätietoja puh. 03 2499 200 osastonhoitaja Katriina Piironen