Pirsy käynnistää Tehdään yhdessä hyvää -kampanjan

Pirkanmaalla diagnosoidaan joka päivä kymmenen uutta syöpätapausta. Tärkeä tehtävämme on olla tukena silloin, kun syöpä koskettaa.

Tarjoamme muun muassa henkilökohtaista tukea ja neuvontaa, tietoa kuntoutumisen mahdollisuuksista, vertaistukea, sopeutumisvalmennusta ja kuntoutuskursseja, virkistystoimintaa ja tapahtumia. Käytämme varoja  myös yhdistyksen omaan tieteelliseen tutkimustoimintaan ja tutkimuksen rahoittamiseen.

Tänä keväänä kutsumme ihmisiä tulemaan mukaan tähän tärkeään työhön – tehdään yhdessä hyvää!

Tehdään yhdessä hyvää -kampanja tulee näkymään huhti-toukokuussa Prismoissa (Linnainmaa 21.4., Koivistonkylä ja Nokia 28.4., Lielahti 5.5.) sekä yhdistyksen sosiaalisen median kanavissa tunnisteella #pirsynporukassa

Voit valita itsellesi sopivan tavan osallistua:

1. Liity jäseneksi

2. Lahjoita