Huoleti – tukiverkosto taskussasi

Huoleti on vertaistuen ja arjen avun mobiilisovellus huolen kohdanneelle ja hänen läheisilleen. Huoletin avulla voit löytää muita samanlaisessa tilanteessa olevia, koota oman vertaisverkostosi ja jakaa kokemuksiasi vastavuoroisesti. Voit kutsua omia läheisiäsi tukiverkostoosi ja pyytää helposti apua. Läheisten on helppoa vastata pyyntöihin ja tarjota apuaan. Huoleti auttaa kohtaamaan haastavinakin hetkinä, jotta arki voisi jatkua eikä kenenkään tarvitsisi jäädä yksin.

 

Mikä Huoleti on?

HUOLESTUNEELLE

Vertaistukea ja apua arkeen

Huolen, sairauden tai haasteen kohdatessa Huoleti mahdollistaa arjen jatkumisen. Huolestunut voi löytää muita samanlaisen elämäntilanteen kohdanneita ja jakaa tunteitaan ja kokemuksiaan. Vastavuoroisesta antamisesta ja saamisesta muodostuu vertaistuki, jonka rooli selviämisessä ja toipumisessa on ensiarvoisen tärkeä. Jotta arki voisi jatkua, voi huolestunut kutsua läheisiään tukiverkostoonsa. Huoleti mahdollistaa arkiavunpyyntöjen lähettämisen tukiverkostolle helposti matalalla kynnyksellä. Huoletin avulla käyttäjät voivat luoda omat verkostonsa omilla ehdoillaan. Huoleti on turvallinen palvelu ja se kunnioittaa käyttäjien oikeutta yksityisyyteen.

 

LÄHEISELLE

Tukiverkosto taskussa

Läheisen sairastuminen tai haasteellinen elämäntilanne koskettaa koko lähipiiriä. Huoletin avulla läheiset saavat käytännöllisiä keinoja kulkea huolestuneen vierellä ja voivat löytää muita, jotka toimivat myös tukijoina. Näiden vertaisten kanssa läheiset voivat vaihtaa kokemuksiaan ja saada vertaistukea myös itselleen. Huoletin avulla läheiset näkevät helposti, miten he voivat olla avuksi huolen kohdanneelle. Arkiavunpyyntöihin vastaaminen on helppoa ja läheiset pystyvät sovittamaan avun antamisen omiin aikatauluihinsa vaivattomasti. Huoleti saattaa yhteen. Se on aina mukanasi.

 

APUA ARKEEN

Anna ja saa apua helposti

Ihmiset haluavat auttaa, mutta aina oikeat sanat ja teot eivät löydy itsestään. Huoleti antaa läheisille keinoja olla tukena. Huolestuneille se toimii työkaluna avun pyytämiseen matalalla kynnyksellä. Huoleti auttaa ihmisiä kohtaamaan haastavinakin hetkinä, jotta arki voisi jatkua eikä kenenkään tarvitsisi jäädä yksin. Huoleti saattaa yhteen.

 

Kokeile ilmaiseksi!

Pirkanmaan Syöpäyhdistys tekee tiivistä yhteistyö Huoletin kanssa ja olemme mukana sovelluksen kehittämisessä. Syöpään sairastuneena saat kauttamme Huoletin maksuttomasti käyttöösi vuoden 2019 loppuun asti. Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Anna rekisteröintikoodiksi: 3VVUACHX

Luo verkostosi ja ole huoleti!

Huoleti-käytön tuki:
info@huoleti.fi
puh. 050 310 3237
www.huoleti.fi