Jäsenedut

Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen jäsenenä saat monenlaisia etuja ja tukea silloin, kun syöpä koskettaa sinua tai läheistäsi. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin me pystymme palvelemaan syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Toimimme koko Pirkanmaan alueella.

Tarjoamme

• Tietoa: Neuvontahoitajamme auttaa ja neuvoo sairastuneita ja heidän läheisiään sekä opastaa terveellisempään elämään.
  • Tukea: Vertaistukihenkilömme ja potilaille suunnatut kurssit sekä tapaamiset auttavat selviämään sairauden kanssa. Vertaistuen tarjoaminen on tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.
  • Toimintaa: Järjestämme erilaisia kursseja ja ryhmiä sekä monipuolista liikunta- ja virkistystoimintaa. Tutustu kursseihin ja ryhmiin.

Jäsenenä saat

Lisäksi olet tukemassa Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen alueella tehtävää tärkeää syöpätyötä.
Lisätietoja jäsenasioista saat toimistostamme