Lahjoitustili

Pienikin lahjoitus on tärkeä. Voit tukea meitä lahjoittamalla suoraan lahjoitustilille. Kiitos tuestasi!

Pirkanmaan Syöpäyhdistys tekee tärkeää työtä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi. Tuemme myös syöpätautien tieteellistä tutkimusta. Lisäksi yhdistyksellä on omaa tieteellistä tutkimusta.

Voit tukea meitä lahjoittamalla suoraan lahjoitustilille. Kiitos tuestasi!

Lahjoitustili:
IBAN: FI05 5730 0820 1840 48
BIC: OKOYFIHH

Viitenumero: 1106

Rahankeräyslupa: RA/2018/1030 (Sisä-Suomen poliisilaitos 05.11.2018),
01.01.2019 – 31.12.2020.

Keräysalue: Pirkanmaa (Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi). Varat käytetään pääsääntöisesti kalenterivuoden kuluessa lahjoitushetkestä syöpäpotilaiden tukemiseen, kuntoutukseen ja virkistykseen sekä tieteelliseen toimintaan. Rahankeräysluvan saaja ja toimeenpanija: Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry.