Arjen ystävät

Arjen ystävät ovat yhdistyksemme koulutettuja vapaaehtoisia, jotka voivat lähteä syöpää sairastavien kaveriksi ulkoilemaan tai asioille, tulla juttuseuraksi tai apukäsiksi pieniin kotiaskareisiin. Arjen ystävät tekevät kanssasi yhdessä asioita, eivät puolesta. Arjen ystäviä löydät myös Huoleti-mobiilisovelluksesta. Tunnistat heidät Pirsy-nimimerkistä.

Voit täyttää tässä sähköisen Arjen ystävä pyynnön >>

Teethän pyynnön ajoissa (n. 1 vk ennen Arjen ystävän tarvetta), jotta ehdimme käsitellä pyyntösi ja etsiä toiveeseesi sopivaa vapaaehtoista.

Arjen ystävät eivät toimi vertaistukihenkilöinä eikä heillä ole välttämättä omakohtaista kokemusta syövästä. Jos toivot samankaltaisessa tilanteessa ollutta vertaistukihenkilöä tueksesi, lue lisää vertaistukihenkilöistä täältä >>

Lisätietoja:

Taru Latvala, taru.latvala@pirsy.fi, p. 050 3270 367