Terveyttä edistävät kurssit

Kursseilla kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet saavat tukea terveyttä edistäviin valintoihin. Teemme yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa.

28 päivää ilman -kurssit

Uskallatko haastaa itsesi? 28 päivää ilman – tukea sinulle, joka haluat lopettaa tupakoinnin. Tapaamisissa on aikaa kysymyksille, keskustelulle ja kokemusten vaihtamiselle.
Kertojen aiheet:

• Tapa, tottumus vai riippuvuus?

• Mikä tukee lopettamista?

• Jaksanko jatkaa?

• Huolenaiheet ja itsepetokset

• Vertaistuki

Saat kurssista parhaimman tuen tupakoinnin lopettamiseen, kun osallistut kaikkiin tapaamisiin tai voit osallistua vain tiettyyn teemaan.

Kurssi kokoontuu kerran viikossa, viisi kertaa ja kuhunkin tapaamiseen otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi on maksuton.

Järjestämme syksyllä kaksi kurssia:

to 7.9.-5.10. klo 14.00-15.30
Kumppanuustalo Artteli, Salhojankatu 42, Tampere

to 16.11.-14.12. klo 14.00-15.30
Kumppanuustalo Artteli, Salhojankatu 42, Tampere

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Yhteistyössä kanssamme Tampereen kaupunki ja Ehyt ry

Askel kohti keveämpää elämään -kurssi

Kaikille avoimen kurssin tavoitteena on pyrkiä painonhallintaan ja opetella pienin askelin kohti pysyvää muutosta elintavoissa. Ryhmässä saat vertaistukea aloittaessasi tavoitteeseen pyrkimisen. Merkittävä ylipaino suurentaa riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin, nivelrikkoon ja useisiin syöpätauteihin.
Kurssi kokoontuu kerran viikossa, kuusi kertaa ja kurssille otetaan 14 osallistujaa.

tiistaisin 12.9- 17.10.17 klo 17.00 -19.00
Hämeenkatu 5A, 7. kerros, Tampere
Hinta: 30 €
Lisätietoja ja ilmoittautumiset viimeistään 5.9:
sähköinen ilmoittautuminen  tai
puhelimitse 03 2499 200