Henkilökohtainen tuki

Syöpään sairastuminen herättää paljon huolta ja kysymyksiä sekä sairastuneella että läheisillä. Neuvontahoitajan vastaanotolle voi tulla maksutta keskustelemaan ja saamaan tukea. Ammattitaitoiset hoitajamme tekevät myös sairaanhoidollisia toimenpiteitä.

Syöpään sairastuneilla ja hänen läheisillään herää paljon kysymyksiä ja asiat saattavat pyöriä mielessä jatkuvasti. Jos sinulla on jokin huoli tai tarve, josta haluaisit puhua ammattilaisen kanssa, ota rohkeasti yhteyttä. Oletpa itse sairastunut tai sairastuneen läheinen, Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajan vastaanotolle voit tulla maksutta keskustelemaan ja saamaan tukea. Yksin tai yhdessä.

Varaa keskusteluaika puh. 03 2499 200

Neuvontahoitajien vastaanotolle voit hakeutua myös seuraavissa asioissa:

Syöpätauteihin ja niiden ehkäisyyn liittyvä neuvonta

Proteesit

• Rintaproteesien sovitus

Sairaanhoidolliset toimenpiteet (hinnasto)

• ompeleiden ja dreenien poistot
  • lääkepistokset
  • verenpaineen mittaus
  • näytteenotot
    • PAPA-näytteet (myös ilman lääkärin lähetettä)
    • verikokeet

Neuvontahoitajien vastaanottoajat ja ajanvarauksen löydät tästä.

Hoitajamme vastaanottavat ajanvarauksella myös muualla Pirkanmaalla.

Katso paikkakuntakohtaiset päivät

Tarvitsetko ajan lääkärille?

Tutustu Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen lääkäriasemaan.

Vertaistuki

Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen kautta sinulla on mahdollisuus saada myös tärkeää vertaistukea.