Henkilökohtainen tuki

Syöpään sairastuminen herättää paljon huolta ja kysymyksiä sekä sairastuneella että läheisillä. Neuvontahoitajamme vastaanotolle voit tulla maksutta keskustelemaan, saamaan tukea ja tietoa juuri sinulle sopivista kuntoutumisen tukimuodoista. Ammattitaitoiset hoitajamme tekevät myös sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Tarvittaessa löydät kauttamme myös psykoterapeuttista tukea.

Neuvontahoitajan vastaanotto

Syöpään sairastuneilla ja hänen läheisillään herää paljon kysymyksiä ja asiat saattavat pyöriä mielessä jatkuvasti. Jos sinulla on jokin huoli tai tarve, josta haluaisit puhua ammattilaisen kanssa, ota rohkeasti yhteyttä. Oletpa itse sairastunut tai sairastuneen läheinen, Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajan vastaanotolle voit tulla maksutta keskustelemaan ja saamaan tukea. Yksin tai yhdessä.

Varaa keskusteluaika puh. 03 2499 200

Neuvontahoitajien vastaanotolle voit hakeutua myös seuraavissa asioissa:

Syöpätauteihin ja niiden ehkäisyyn liittyvä neuvonta

Proteesit

• Rintaproteesien sovitus

Sairaanhoidolliset toimenpiteet (hinnasto)

• ompeleiden ja dreenien poistot
  • lääkepistokset
  • verenpaineen mittaus
  • näytteenotot
    • PAPA-näytteet (myös ilman lääkärin lähetettä)
    • verikokeet

Neuvontahoitajien vastaanottoajat ja ajanvarauksen löydät tästä.

Hoitajamme vastaanottavat ajanvarauksella myös muualla Pirkanmaalla.

Katso paikkakuntakohtaiset päivät

Psykoterapeuttinen tuki

Lisätietoja ja ajanvaraus >>

Tarvitsetko ajan lääkärille? Tutustu Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen lääkäriasemaan.

Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen kautta sinulla on mahdollisuus saada myös tärkeää vertaistukea.