Virkistys

Hoitojen ja kuntoutumisen lisäksi pienet irtiotot ja tauot sairastumisen sanelemasta arjesta ovat tärkeitä voimien keräämisen kannalta. Virkistystoimintamme on suunnattu syöpään sairastuneille. Järjestämme muun muassa tapahtumia ja retkiä. Lisäksi Tampereen kylpylässä on jäsenten haettavissa täysin varusteltu huoneisto omaehtoiseen lomailuun.

Jäsenten lomaviikot

Tampereen Kylpylässä on syöpään sairastuneiden jäsenten haettavissa täysin varusteltu huoneisto omaehtoiseen lomailuun.
Etusijalla ovat ensikertaa lomaviikkoa hakevat. Kylpylän ja hotellin palvelut ovat maksullisia.

Lomaviikon omavastuu: 110 €

vko 15
6.-13.4. 2018
hakemus toimitettava viimeistään pe 2.3.

vko 21
18.-25.5.2018
hakemus toimitettava viimeistään ti 3.4.

vko 24
8.-15.6.2018
hakemus toimitettava viimeistään pe 4.5.

Sähköisen hakemuksen voit täyttää tässä:

Kevään virkistyspäivä

Syöpään sairastuneille suunnattu kulttuuriaiheinen, maksuton virkistyspäivä järjestetään toukokuussa. Tarkempia tietoja saat kevään kuluessa kotisivuiltamme, Facebookista tai toimistosta.

Suomen Syöpäpotilaiden lomaviikot

Suomen Syöpäpotilaiden lomakalenterin ja hakuohjeet löydät täältä >>