Virkistys

Hoitojen ja kuntoutumisen lisäksi pienet irtiotot ja tauot sairastumisen sanelemasta arjesta ovat tärkeitä voimien keräämisen kannalta. Virkistystoimintamme on suunnattu syöpään sairastuneille. Järjestämme muun muassa tapahtumia ja retkiä. Lisäksi Tampereen kylpylässä on jäsenten haettavissa täysin varusteltu huoneisto omaehtoiseen lomailuun.

Jäsenten lomaviikot

Tampereen Kylpylässä on syöpään sairastuneiden jäsenten haettavissa täysin varusteltu huoneisto omaehtoiseen lomailuun.
Etusijalla ovat ensikertaa lomaviikkoa hakevat. Kylpylän ja hotellin palvelut ovat maksullisia.

Valinnat kevään lomaviikoille on tehty.
Syksyn 2018 lomaviikoista ilmoitetaan kesä-heinäkuussa.

Virkistysmatka Maarianhaminaan 8.-9.9.2018

Syöpään sairastuneiden virkistysmatkalle lähdetään lauantaina 8.9. klo 5.30 Tampereelta ja takaisin Tampereelle palataan sunnuntaina 9.9. noin klo 22.00.

Omavastuuhinta on 50 € / henkilö ja se laskutetaan ennen matkalle lähtöä. Omavastuu sisältää:

• yhteiskuljetuksen Tampere-Turku-Tampere,
  • risteilyliput,
  • ateriat,
  • yhteisen retken Kastelholman linnaan ja Bomarsundin raunioille sekä
  • hotelliyöpymisen 2 hengen huoneissa.

Matkalle valitaan 25 osallistujaa hakemusten perusteella. Etusijalla ovat työikäiset syöpään sairastuneet sekä ensikertalaiset. Matkalla on mukana kaksi yhdistyksen työntekijää.

Tarkka ohjelma ilmoitetaan matkalle osallistujille.

Lisätietoja ja hakemukset viimeistään 5.6.
Täytä sähköinen hakemus tässä tai pyydä paperilomake toimistosta p. 03 2499 200

Suomen Syöpäpotilaiden lomaviikot