Vertaistukihenkilöt

Vertaistukihenkilöt ovat syöpäsairauden kokeneita tai sairastuneen läheisiä yhdistyksen kouluttamia vapaaehtoistoimijoita, jotka antavat keskustelutukea syöpäsairauden aiheuttamassa elämänmuutoksessa.

Vertaistukitoiminnan tavoitteena on, että kukaan ei jäisi yksin. Pyrimme siihen, että jokainen joka haluaa, saa rinnalleen samankaltaisessa tilanteessa olleen henkilön kulkemaan rinnalla, kuuntelemaan, ymmärtämään ja jakamaan kokemuksia. Vertaistukihenkilöt ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka eivät ota kantaa hoitoihin tai lääketieteellisiin kysymyksiin. Vertaistukihenkilöt ovat vaitiolovelvollisia. Vertaistukihenkilöä voi tavata esimerkiksi yhdistyksen tiloissa tai tarvittaessa esimerkiksi sairaalassa. Myös puhelinkeskustelu on mahdollinen.

Ota rohkeasti yhteyttä tai täytä sähköinen vertaistukihenkilöpyyntö alla:

Taru Latvala, puh. 050 3270 367, taru.latvala@pirsy.fi

Vertaistukihenkilöpyyntö

Jos olet kiinnostunut toimimaan vertaistukihenkilönä syöpään sairastuneen tai hänen läheisensä tukena, täytä hakemus vertaistukihenkilöksi.