Ammattilaisille

Elämän loppuvaiheessa olevien ja surevien tuen kehittämisprojekti 2021-2024

Kehittämisprojektin tavoitteena on

• parantumatonta syöpää sairastavien ja elämän loppuvaiheessa olevien tilanteiden ja tuen tarpeiden kartoittaminen,
  • läheisten tilanteiden ja tuen tarpeiden kartoittaminen syöpäsairaan elämän loppuvaiheessa tai kuoleman jälkeen
  • psykososiaalisen tuen asiantuntijapalveluiden muotoileminen kartoitusten pohjalta  ja
  • asiantuntijapalveluita täydentävän vapaaehtoistoiminnan tehtävien kehittäminen (saattohoidon tukihenkilöt).

Toukokuussa 2021 projektivastaavana/kriisityöntekijänä aloitti Kristiina Mattsson. Kristiina vastaa myös yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista.

Tietoja projektin etenemisestä päivitetään tälle sivulle.

Lisätietoja:
Projektivastaava, kriisityöntekijä Kristiina Mattsson
kristiina.mattsson@pirsy.fi, 050 3270 367

Uutiskirje

Huolehditaan yhdessä, ettei kukaan jää syövän kanssa yksin. Kun syöpä koskettaa potilaasi tai asiakkaasi elämää, voit aina ohjata hänet meille. Tarjoamme syöpään sairastuneille ja läheisille maksuttomia palveluita, joilla tuetaan selviytymistä sairauden muuttamassa elämäntilanteessa.

Pirkanmaan Syöpäyhdistys lähettää 3-5 kertaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille suunnatun uutiskirjeen, jossa kerrotaan syöpään sairastuneiden ja läheisten palveluista sekä ammattilaisille ajankohtaisista asioista.

Liity uutiskirjeen postituslistalle tästä >>

Esitteet ja oppaat

Syksyn 2021 palveluesite >>

Miten tukea lasta, kun vanhempi sairastaa syöpää? -esitteet

UUSI! Hyvinvoiva perhe syövästä huolimatta. Miten tukea lasta, kun vanhempi sairastaa syöpää? Pieni opas vanhemmille

UUSI! Miten tukea lasta kun vanhempi sairastaa syöpää? Vinkkejä varhaiskasvatuksen ja koulun ammattilaisille sekä muille lasten ja perheiden parissa työskenteleville

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Opiskelijoille

Teemme mielellämme yhteistyötä korkeakoulujen ja opiskelijoiden kanssa esimerkiksi opinnäytetöihin, pro gradu-tutkielmiin tai väitöskirjatutkimuksiin liittyen.

Ota yhteyttä:
toiminnanjohtaja Anne Lindfors, anne.lindfors@pirsy.fi