Siirry suoraan sisältöön

Virkistys

Sairaus määrittää ja rytmittää usein myös sairastuneen läheisen arjen. Irtiotot ja hetken hengähdystauot ovat tärkeitä myös läheisen jaksamiselle. Järjestämme myös syöpään sairastuneen läheisille suunnattuja virkistystapahtumia.

 

Ystävyyden ilta

Ystävä voi olla tärkein tuki sairauden värittämän elämän keskellä. Ystävänpäivänä kutsumme syöpään sairastuneet ystäviensä kanssa nauttimaan ystävänpäiväleivokset. Vapaamuotoisessa tilaisuudessa kuulemme elävää musiikkia ja tapahtumassa on mahdollista askarrella ystävyyden rannekorut.

Lue lisää tapahtumasta täältä >>

 

Lautapeli-ilta

Lautapelejä ja rentoa olemista! Nuorille ja nuorille aikuisille syöpään sairastuneille sekä nuorille ja nuorille aikuisille syöpään sairastuneiden läheisille tarkoitettu lautapeli-ilta on rentoa ja vapaamuotoista ajanviettoa, jutustelua ja olemista. Pelaamisen lomassa voit vaihtaa ajatuksia muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa. Voit myös ottaa ystäväsi mukaan! Tarjolla on pientä syötävää.

Ei ennakkoilmoittautumista. Tule mukaan ja viihdy niin kauan kuin haluat! Tilaisuus on maksuton.

ke 15.5.2024 klo 16.30-18.30
Pirkanmaan Syöpäyhdistys, Hämeenkatu 5 A, 7. krs, Tampere

 

Lomahuoneistot syöpään sairastuneille

Pirkanmaalaiset syöpään sairastuneet voivat hakea täysin varusteltua lomahuoneistoa omaan ja läheisen virkistykseen ja lomailuun. Lomahuoneistot sijaitsevat Kuusamon Pulkkajärvellä, Tampereen Kylpylässä ja Turun Caribiassa.

Lue lisää lomahuoneistoista täältä >>