Siirry suoraan sisältöön

Virkistys

Sairaus määrittää ja rytmittää usein myös sairastuneen läheisen arjen. Irtiotot ja hetken hengähdystauot ovat tärkeitä myös läheisen jaksamiselle. Järjestämme myös syöpään sairastuneen läheisille suunnattuja virkistystapahtumia.

 

Lomahuoneistot

Pirkanmaalaiset syöpään sairastuneet voivat hakea täysin varusteltua lomahuoneistoa omaan ja läheisen virkistykseen ja lomailuun. Lomahuoneistot sijaitsevat Kuusamon Pulkkajärvellä, Tampereen Kylpylässä ja Turun Caribiassa.

Lue lisää lomahuoneistoista täältä >>

 

Lautapeli-illat nuorille aikuisille

Nuorille ja nuorille aikuisille syöpään sairastuneille sekä nuorille ja nuorille aikuisille syöpään sairastuneiden läheisille tarkoitetut lautapeli-illat ovat rentoa ja vapaamuotoista ajanviettoa, jutustelua ja yhdessäoloa.

Lue lisää täältä >>

 

Virtaa ja voimaa musiikista

Kaikenikäisille syöpään sairastuneille ja läheisille suunnatussa hyvinvointipäivässä pääset kokeilemaan valitsemiasi toimintoja musiikin parissa. Päivä rakentuu muun muassa rentoutumisen, rummuttelun, kuuntelun ja yhdessä tekemisen ympärille musiikkiterapiaopiskelijoiden ohjauksessa. Toimintoihin voi osallistua yhdessä perheenä, yksittäin ja jakautuen eri ikäryhmän ohjelmiin.

Lue lisää tapahtumasta täältä >>