Kertalahjoitus

Pienikin lahjoitus on tärkeä!

Pirkanmaan Syöpäyhdistys tekee tärkeää työtä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi.

Sinä voit olla mukana mahdollistamassa tärkeän työmme jatkuvuutta lahjoittamalla.

Lahjoita

Halutessasi voit myös tehdä lahjoituksen lahjoitustilillemme

IBAN: FI05 5730 0820 1840 48
BIC: OKOYFIHH
VIESTI: Kertalahjoitus

Kiitos tuestasi!

Rahankeräyslupa: RA/2020/1628 (Poliisihallitus 16.12.2020), voimassa 01.01.2021 alkaen toistaiseksi.

Keräysalue: Pirkanmaa (Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi). Varat käytetään pääsääntöisesti kalenterivuoden kuluessa lahjoitushetkestä syöpäpotilaiden tukemiseen, kuntoutukseen ja virkistykseen sekä tieteelliseen toimintaan. Rahankeräysluvan saaja ja toimeenpanija: Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry.