Virkistys

Hoitojen ja kuntoutumisen lisäksi pienet irtiotot ja tauot sairastumisen sanelemasta arjesta ovat tärkeitä voimien keräämisen kannalta. Virkistystoimintamme on suunnattu syöpään sairastuneille. Järjestämme muun muassa tapahtumia ja retkiä. Lisäksi Tampereen kylpylässä on jäsenten haettavissa täysin varusteltu huoneisto omaehtoiseen lomailuun.

Jäsenten lomaviikot

Tampereen Kylpylässä on syöpään sairastuneiden jäsenten haettavissa täysin varusteltu huoneisto omaehtoiseen lomailuun.
Kevätkaudella on haettavissa kolme lomaviikkoa:

Vk 15,  3.-10.4.2020
Hakemukset viimeistään 28.3.2020

Vk 21, 15.-22.5.2020
Hakemukset viimeistään 10.4.2020

Vk 24, 5.-12.6.2020
Hakemukset viimeistään 30.4.2020

Lomaviikko myönnetään hakemusten perusteella. Katso viimeinen hakupäivä kunkin lomaviikon kohdalta.

Omavastuu: 110 euroa (Kylpylän ja ravintolan palvelut maksavat erikseen.)

Lisätietoja ja hakemukset:
täytä sähköinen hakemus lomaviikoille tästä
tai paperilomake toimistosta p.03 2499 200

Päivä Tukholmassa -virkistysmatka syöpään sairastuneille

Lähtö Keskustorilta, Tampereen vanhan kirkon edestä pe 15.5.2020 päivällä

Paluu Keskustorille, Tampereen vanhan kirkon eteen su 17.5.2020 päivällä

Työikäisille syöpään sairastuneille tarkoitetulla vertaistuellisella viikonloppumatkalla nautitaan leppoisasta tunnelmasta, merellisestä ilmasta ja maisemista,
hyvästä ruuasta sekä omatoimisesta tutustumisesta lauantain aikana Tukholmaan.  Tarkka ohjelma ilmoitetaan matkalle osallistujille.

Omavastuu: 75 euroa

Omavastuu laskutetaan etukäteen, sis. yhteiskuljetuksen Tampere-Helsinki-Tampere, risteilyliput ja majoituksen 2 hengen A Seaside Standard-hytissä,
2x buffet-illallinen ja 2x Premium-aamiainen laivalla.

Matkalle valitaan 24 osallistujaa hakemusten perusteella. Valinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti kaikille hakijoille viikon 13 aikana.

Etusijalla ovat ensikertalaiset. Matkalla on mukana kaksi yhdistyksen työntekijää sekä vertaistukihenkilö.

Lisätietoja ja hakemukset viimeistään 20.3.2020:
täytä sähköinen hakemus virkistysmatkaan tästä
tai paperilomake toimistosta p. 03 2499 200.

Suomen Syöpäpotilaiden lomaviikot

Suomen Syöpäpotilaiden lomakalenterin ja hakuohjeet löydät täältä >>