Virkistys

Hoitojen ja kuntoutumisen lisäksi pienet irtiotot ja tauot sairastumisen sanelemasta arjesta ovat tärkeitä voimien keräämisen kannalta. Virkistystoimintamme on suunnattu syöpään sairastuneille. Järjestämme muun muassa tapahtumia ja retkiä. Lisäksi Tampereen Kylpylässä ja Kuusamon Pulkkajärvellä on jäsenten haettavissa täysin varusteltu huoneisto omaehtoiseen lomailuun.

Koronavirus vaikuttaa Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan, lue päivittyvä verkkotiedote täältä >>

Huomioithan että, voit osallistua lomaviikolle vain terveenä. Jos sinulla tai samassa taloudessa asuvalla on flunssan kaltaisia oireita (kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi tai ripuli), osallistuminen pitää perua p. 03 2499 200.

Syöpään sairastuneiden pop-up-virkistyspäivä

Iltapäivä syöpään sairastuneille on täynnä hemmottelua, rentoutumista ja hyvän mielen tekemistä. Voit poiketa virkistyspäivään siksi aikaa, kun sinulle sopii.

to 3.3.2022 klo 16.00-19.00

Pirsyn tilat Hämeenkatu 5 A, 7. krs, Tampere

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Jäsenten lomaviikot

Tampereen Kylpylässä ja Kuusamon Pulkkajärvellä on syöpään sairastuneiden jäsenten haettavissa täysin varusteltu huoneisto omaehtoiseen lomailuun. Lomaviikko myönnetään hakemusten perusteella.

Lomahuoneiston omavastuu on 110 euroa. Kulkeminen lomaviikoille ja kaikki muut kulut ovat omakustanteisia.

Kevätkaudelle on haettavissa yhteensä neljä lomaviikkoa kahteen eri lomahuoneistoon:

viikolle 15: 8.4.-15.4.2022.

Muista lähettää hakemuksesi viimeistään 8.3.2022

viikolle 21: 20.5.-27.5.2022.

Muista lähettää hakemuksesi viimeistään 20.4.2022

viikolle 24: 10.6.-17.6.2022.

Muista lähettää hakemuksesi viimeistään 10.5.2022

Kuusamon Pulkkajärven huoneisto

viikolle 33: 12.8.-19.8.2022.

Muista lähettää hakemuksesi viimeistään 12.7.2022!

Hakulomakkeen löydät täältä >> tai p. 03 2499 200

Aluekartta Kuusamo Pulkkajärvi>>