Jäsenyys

Meitä on jo yli 20 000! Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen jäsenenä saat monenlaisia etuja ja tukea silloin, kun syöpä koskettaa sinua tai läheistäsi. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin me pystymme palvelemaan syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Toimimme koko Pirkanmaan alueella.

Jäsenedut

Tarjoamme

• Tietoa: Neuvontahoitajamme auttaa ja neuvoo sairastuneita ja heidän läheisiään sekä opastaa terveellisempään elämään.
  • Tukea: Vertaistukihenkilömme ja potilaille suunnatut kurssit sekä tapaamiset auttavat selviämään sairauden kanssa. Vertaistuen tarjoaminen on tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.
  • Toimintaa: Järjestämme erilaisia kursseja ja ryhmiä sekä monipuolista liikunta- ja virkistystoimintaa. Tutustu kursseihin ja ryhmiin.

Jäsenenä saat

Lisäksi olet tukemassa Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen alueella tehtävää tärkeää syöpätyötä.
Lisätietoja jäsenasioista saat toimistostamme

Vuonna 2017 jäsenmaksu yksityishenkilöiltä on 25 euroa kalenterivuodelta. Jäseniksi voivat liittyä myös yritykset ja yhteisöt, joiden jäsenmaksu on 150 euroa. Yhdistyksen jäsenenä olevan kunnan jäsenmaksu on 5 senttiä kunnan asukasta kohden.

_________________________________________________________________________________________

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä toimistoomme

Muutokset jäsentietoihin

Muistathan ilmoittaa jäsentietojen muutoksesta myös meille. Osoitteenmuutoksesta ja jäsentietojen muutoksesta voit ilmoittaa alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä toimistoomme.