Tilavuokraus

Tervetuloa järjestämään tilaisuutesi meillä! Tampereen ydinkeskustassa kokous-, koulutus- ja juhlatila Koskenparras ja liikuntatila Onkosportti ovat käytettävissäsi.

Kokous-, koulutus- ja juhlatila Koskenparras

Kokous- ja koulutustilamme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, osoitteessa Pellavatehtaankatu 12. Kokoustila Koskenparras soveltuu luokkamuodossa 32 henkilölle ja enimmillään 60 henkilölle.

Valokuvia ja suuntaa antava pohjapiirros Koskenpartaasta >>

Varaukseen kuuluvat
• videotykki,
• valkokangas,
• fläppitaulu ja
• langaton verkko

Keittiön varusteisiin kuuluvat
• mikroaaltouuni,
• liesi,
• uuni,
• jää-viileäkaappi,
• pakastin,
• astianpesukone,
• perkolaattorikahvinkeitin ja
• tavallinen kahvinkeitin

Tilassa on lisäksi käytettävissä kahviastiasto 60 henkilölle, ruokailuastiasto 30 henkilölle sekä tarjoiluastioita. Astioiden pesu ei sisälly vuokraan.

Lähellä sijaitsee useita pysäköintitaloja (P-Hämppi, Koskikeskus, Stockmann, Rautatieasema). Koskenpartaan kokous- ja koulutustila sijaitsee vanhassa kiinteistössä ja tämän vuoksi kulku tilaan ei valitettavasti ole esteetön.

Vuokrahinnasto

Päivä                 8.00 – 16.00       150 €
Ilta                    16.00 – 22.00     100 €
Koko päivä       8.00 – 22.00      200 €

La – Su hintoihin lisätään 20 %

Alv 0 %. Siivous sisältyy hintaan lukuun ottamatta astioiden pesua. Mahdollisesta tilaisuuden peruuntumisesta on ilmoitettava 14 vrk ennen tilaisuuden alkua, muutoin peritään puolet vuokran määrästä.

Lisätiedot ja tilavuokraukset:

Ota yhteyttä toimistoomme

Liikuntatila Onkosportti

Liikuntatila Onkosportti sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Hämeenkatu 5 A, 7. krs.

Onkosportti on vuonna 2016 avattu liikuntasali, jonka koko on 42 m2. Se on muutamilla uusilla kuntosalilaitteilla ja -välineillä, jotka soveltuvat kaikenikäisille. Liikuntasalin yhteydessä on kaksi pukuhuonetta ja yksi suihku.

Liikuntasalin varustukseen kuuluvat:

• kuntosalilaitteet
• käsipainot (1-5 kg)
• jumppamatot

• isot ja pienet jumppapallot
• jumppakepit
• jumppanauhat
• kahvakuulat (2-10 kg)

Vuokrahinnasto:

Kertavuokraus (1-4 varausvuoroa):
ensimmäinen tunti 30 €
seuraavat tunnit 10 €

Vuokraus pidemmäksi aikaa:
ensimmäinen tunti 20 €
seuraavat tunnit 10 €

ALV. 0 %. Maksun voi maksaa käteisellä tai kortilla toimistoon tai laskulla.

Lähellä sijaitsee useita pysäköintitaloja (P-Hämppi, Stockmann, Rautatieasema, Koskikeskus).

Lisätiedot ja tilavuokraukset:

Ota yhteyttä toimistoomme