Tilavuokraus

Tervetuloa järjestämään tilaisuutesi meillä! Tampereen ydinkeskustassa kokous-, koulutus- ja juhlatila Koskenparras ja liikuntatila Onkosportti ovat käytettävissäsi.

Kokous-, koulutus- ja juhlatila Koskenparras

Kokous- ja koulutustilamme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, osoitteessa Pellavatehtaankatu 12. Kokoustila Koskenparras soveltuu luokkamuodossa 32 henkilölle ja enimmillään 60 henkilölle.

Taloyhtiössä alkavan piharemontin vuoksi tila varattavissa 31.3.2018 saakka.

Valokuvia Koskenpartaasta >>

Varaukseen kuuluvat

• videotykki,
  • valkokangas,
  • fläppitaulu ja
  • langaton verkko
Keittiön varusteisiin kuuluvat

• mikroaaltouuni,
  • liesi,
  • uuni,
  • jää-viileäkaappi,
  • pakastin,
  • astianpesukone,
  • perkolaattorikahvinkeitin ja
  • tavallinen kahvinkeitin
Tilassa on lisäksi käytettävissä kahviastiasto 60 henkilölle, ruokailuastiasto 30 henkilölle sekä tarjoiluastioita. Astioiden pesu ei sisälly vuokraan.

Lähellä sijaitsee useita pysäköintitaloja (P-Hämppi, Koskikeskus, Stockmann, Rautatieasema). Koskenpartaan kokous- ja koulutustila sijaitsee vanhassa kiinteistössä ja tämän vuoksi kulku tilaan ei valitettavasti ole esteetön.

Vuokrahinnasto

Päivä  8.00 – 16.00 150 €
Ilta 16.00 – 22.00 100 €
Koko päivä  8.00 – 22.00 200 €
La – Su hintoihin lisätään 20 %

Alv 0 %. Siivous sisältyy hintaan lukuun ottamatta astioiden pesua. Mahdollisesta tilaisuuden peruuntumisesta on ilmoitettava 14 vrk ennen tilaisuuden alkua, muutoin peritään puolet vuokran määrästä.

Lisätiedot ja tilavuokraukset:

Ota yhteyttä toimistoomme

Liikuntatila Onkosportti

Liikuntatila Onkosportti sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Hämeenkatu 5 A, 7. krs.

Onkosportti on vuonna 2016 avattu liikuntasali, jonka koko on 42 m2. Se on muutamilla uusilla kuntosalilaitteilla ja -välineillä, jotka soveltuvat kaikenikäisille. Liikuntasalin yhteydessä on kaksi pukuhuonetta ja yksi suihku.

onkosport-6
Liikuntasalin varustukseen kuuluvat:

• kuntosalilaitteet
  • käsipainot (1-5 kg)
  • jumppamatot
  • isot ja pienet jumppapallot
  • jumppakepit
  • jumppanauhat
  • kahvakuulat (2-10 kg)
onkosport-5
Vuokrahinnasto

Kertavuokraus (1-4 varausvuoroa):
ensimmäinen tunti  30 €
seuraavat tunnit       10 €

Vuokraus pidemmäksi aikaa:
ensimmäinen tunti 20 €
seuraavat tunnit 10 €

onkosport-12
ALV. 0 %. Maksun voi maksaa käteisellä tai kortilla toimistoon tai laskulla. Maksuvälineeksi käy myös liikuntaseteli.

Lähellä sijaitsee useita pysäköintitaloja (P-Hämppi, Stockmann, Rautatieasema, Koskikeskus).

Lisätiedot ja tilavuokraukset:

Ota yhteyttä toimistoomme