Siirry suoraan sisältöön

Työelämäpalvelut

Työssä jatkaminen tai töihin tai opintoihin palaaminen voi olla syöpään sairastumisen jälkeen hankalaa, ja oma työkyky voi mietityttää. Työelämäpalvelussa saat asiantuntijan apua oman tilanteesi kartoitukseen ja suunnitelmien tekemiseen.

Työ on monella tavalla merkityksellistä. Se tarjoaa toimeentulon omaan arkeen, mutta myös yhteisön johon kuulua. Sairastuminen voi herättää monia kysymyksiä ja huolta työssä jatkamisen mahdollisuuksiin liittyen. Miten oma työkyky palautuu, mistä löytää töitä jos on työtön, täytyykö syövästä kertoa työhaastattelussa ja miten jaksan työssäni syöpähoitojen jälkeen.

Työelämäpalvelussa tilannettasi voidaan kartoittaa yhdessä. Saat tarvittaessa esimerkiksi ohjausta kuntoutukseen hakeutumiseen ja hakemuslomakkeiden täyttämiseen, apua työterveysneuvotteluun valmistautumiseen tai ansioluettelon päivittämiseen työnhakua varten.

 

Yksilöohjaus

Jos kaipaat tukea ja tsemppiä työhön palaamiseen tai pohdit uusia uravaihtoehtoja työkyvyn muututtua syövän jälkeen, varaa aika yksilöohjaukseen. Yksilöohjaus on maksutonta ja siihen pääsee ilman lähetettä.

Ajanvaraus:

Voit varata ajan netin kautta. Siirry ajanvaraukseen tästä  >>

Ajan voit varata myös puhelimitse kuntoutuksen asiantuntija Eve Hell p. 050 477 5165 tai toimisto 03 2499 200

 

Cafe Pirsy -työelämäkahvila

Cafe Pirsyn työelämäkahvila on hengähdystauko vertaisten parissa työikäisille syöpään sairastuneille. Työelämäkahvila tarjoaa mahdollisuuden jakaa työelämään ja työhön paluuseen liittyviä haasteita ja hyviä vinkkejä toisten saman kokeneiden kanssa.

Voit tulla piipahtamaan  töiden jälkeen ennen kotiin menoa tai vaikka jo sairaslomasi aikana kotoa käsin. Voit olla paikalla itsellesi sopivan ajan. Tapaamisessa on mukana yhdistyksen kuntoutuksen asiantuntija. Kahvila on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.umista.

ma 20.11.2023 klo 16.30-18.00

Pirkanmaan Syöpäyhdistys, Hämeenkatu 5 A, 7. krs, Tampere

 

Lisätietoja työelämäpalveluista:

Kuntoutuksen asiantuntija Eve Hell
Kuntoutuksen asiantuntija
Eve Hell
p. 050 477 5165

 

 

Hyödyllisiä linkkejä