Tietopäivät

Syöpä tuo mukanaan monenlaisia uusia asioita ja herättää kysymyksiä niin sairaudesta, hoidoista, sairauden vaikutuksista kuin palveluistakin. Luotettavaa asiantuntijatietoa syövästä saat yhdistyksen tietopäivistä ja Taysin ensitietotilaisuuksista.

Koronavirus vaikuttaa Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan, lue päivittyvä verkkotiedote täältä >>

Huomioithan, että voit osallistua tietopäiviin vain terveenä. Jos sinulla tai samassa taloudessa asuvalla on flunssan kaltaisia oireita (kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi tai ripuli), osallistuminen pitää perua p. 03 2499 200.

Tietopäivä äskettäin rintasyöpään sairastuneille

Äskettäin rintasyöpään sairastuneille suunnatussa tietopäivässä saat monipuolista tietoa rintasyövän aiheuttamasta elämänmuutoksesta. Päivän ohjelmassa on asiantuntijaluentoja ja mahdollisuus vertaistuelliselle keskustelulle. Aikaa on varattu myös kysymyksille.

Huom! Paikka on vaihtunut ja ilmoittautumisaikaa jatkettu.

ti 6.10.2020 klo 11.30-16.00
Hämeenkatu 5A, 7.krs, Tampere
(aiemmin: Hatanpään puistosairaala, Hatanpään puistokuja 8, K-siipi 1.kerros)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään 2.10.2020:
Sähköinen ilmoittautuminen tästä >> tai p. 03 2499 200

Yhteistyössä:

Tietopäivä eturauhassyöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen

Tietopäivä on suunnattu eturauhassyöpään sairastuneille. Siihen voi osallistua myös läheisen kanssa. Päivän ohjelmassa on asiantuntijaluentoja ja mahdollisuus vertaistuelliselle keskustelulle.

ma 23.11.2020 klo 11.30-16.00
Tays Kantasairaala Palvelutalo, Kuntokatu 2, Kokoustila 1, Tampere

Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään 6.11.2020:
Sähköinen ilmoittautuminen >>  tai p. 03 2499 200

Yhteistyössä:

Taysin ensitietotilaisuudet

Ensitietotilaisuus on tarkoitettu syöpään äskettäin sairastuneille ja syöpähoitojen alkuvaiheessa oleville aikuisille potilaille läheisineen.

Tilaisuudessa saat ajankohtaista tietoa eri asiantuntijoilta sekä uusia näkökulmia sairastumisen aiheuttamassa muuttuneessa elämäntilanteessa.
Ohjelmassa on myös Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajan ja kokemustoimijan puheenvuorot. Ensitietopäivän aikana on mahdollisuus myös keskusteluun ja ajatusten vaihtamiseen.  Tilaisuus on maksuton.

ma 10.8.(peruttu), 7.9., 5.10., 2.11. ja 7.12.2020 klo 12.00-16.30

Finn-Medi 5, Biokatu 12, Tampere (Finn-Medi 5:n pääovelta portaat alas 1. kerrokseen, iso kokoushuone)

Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta:
kuntoutusohjaaja Ilona Kuhmonen ma-to klo 8-11 p. 03 3116 9586 tai ilona.kuhmonen@pshp.fi

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä sairastuneen syntymäaika sekä osallistujien mahdolliset erityisruokavaliot tarjoilua varten.

Lisätietoja ja ajankohdat >>

Potilasoppaat

Suomen Syöpäpotilaat julkaisee potilasoppaita eri aiheista. Oppaiden avulla tuetaan syöpäpotilaita ja heidän läheisiään tarjoamalla ajankohtaista, asiallista ja ymmärrettävää tietoa. Osa oppaista käsittelee jotain tiettyä syöpää, osa keskittyy syövän ja sen hoidon aiheuttamiin erityiskysymyksiin.

Potilasoppaat (pdf) löydät täältä >>