Tietopäivät

Syöpä tuo mukanaan monenlaisia uusia asioita ja herättää kysymyksiä niin sairaudesta, hoidoista, sairauden vaikutuksista kuin palveluistakin. Luotettavaa asiantuntijatietoa syövästä saat yhdistyksen tietopäivistä ja Taysin ensitietotilaisuuksista.

Koronavirus vaikuttaa Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan, lue päivittyvä verkkotiedote täältä >>

Huomioithan, että voit osallistua tietopäiviin vain terveenä. Jos sinulla tai samassa taloudessa asuvalla on flunssan kaltaisia oireita (kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi tai ripuli), osallistuminen pitää perua p. 03 2499 200.

Tietopäivä äskettäin rintasyöpään sairastuneille

Äskettäin rintasyöpään sairastuneille suunnatussa tietopäivässä saat monipuolista tietoa rintasyövän aiheuttamasta elämänmuutoksesta. Päivän ohjelmassa on asiantuntijaluentoja ja mahdollisuus vertaistuelliselle keskustelulle. Aikaa on varattu myös kysymyksille.

Maksuton tietopäivä järjestetään verkossa Teams-videotapaamisena.
Opastamme tarvittaessa Teamsin käyttöön.

ke 17.2.2021 klo 12.00-16.15

Linkki tietopäivään lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään 5.2.2021:
Sähköinen ilmoittautuminen tästä >> tai p. 03 2499 200

Tietopäivä eturauhassyöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen

Maksuttomaan tietopäivään voi osallistua myös läheisen kanssa. Päivän ohjelmassa on asiantuntijaluentoja ja mahdollisuus vertaistuelliselle keskustelulle.

ma 15.3.2021 klo 11.30-16.00
Tays kampus, Finn-Medi 1, Tiimi -kabinetti, Biokatu 6, Tampere

Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään 1.3.2021:
Sähköinen ilmoittautuminen tästä>>  tai p. 03 2499 200

Yhteistyössä:

Taysin ensitietotilaisuudet

Ensitietotilaisuus on tarkoitettu syöpään äskettäin sairastuneille ja syöpähoitojen alkuvaiheessa oleville aikuisille potilaille läheisineen.

Tilaisuudessa saat ajankohtaista tietoa eri asiantuntijoilta sekä uusia näkökulmia sairastumisen aiheuttamassa muuttuneessa elämäntilanteessa.
Ohjelmassa on myös Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajan ja kokemustoimijan puheenvuorot. Ensitietopäivän aikana on mahdollisuus myös keskusteluun ja ajatusten vaihtamiseen. 17.5. tilaisuus on suunnattu vain työikäisille.

Tilaisuus on maksuton.

ma 18.1., 15.2., 15.3. ja 17.5.2021 klo 12.00-15.00
Tays Finn-Medi 5, 1. krs, iso neuvotteluhuone, Biokatu 12,  Tampere

Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta:
kuntoutusohjaaja Ilona Kuhmonen ma-to klo 8-11 p. 03 3116 9586 tai ilona.kuhmonen@pshp.fi

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä sairastuneen syntymäaika sekä osallistujien mahdolliset erityisruokavaliot tarjoilua varten.

Osallistuminen etäyhteydellä on mahdollista, lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja ja mahdolliset poikkeukset >>

Potilasoppaat

Suomen Syöpäpotilaat julkaisee potilasoppaita eri aiheista. Oppaiden avulla tuetaan syöpäpotilaita ja heidän läheisiään tarjoamalla ajankohtaista, asiallista ja ymmärrettävää tietoa. Osa oppaista käsittelee jotain tiettyä syöpää, osa keskittyy syövän ja sen hoidon aiheuttamiin erityiskysymyksiin.

Potilasoppaat (pdf) löydät täältä >>