Siirry suoraan sisältöön

Yrityslahjoitus

Yrityslahjoitus on hyvä tapa tukea syöpään sairastuneiden ja läheisten hyväksi tehtävää työtä Pirkanmaalla ja kantaa yhteiskuntavastuuta. Yrityslahjoituksilla mahdollistetaan asiantuntevia ja maksuttomia palveluita syöpään sairastuneille ja läheisille, jotta kenenkään ei tarvitse jäädä yksin, kun syöpä koskettaa.

 

Me Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen asiantuntijat olemme tukena, kun syöpä koskettaa. Sairastuneilla ja läheisillä on muun muassa mahdollisuus päästä keskustelemaan ammattilaisen kanssa tai osallistua ammatillisesti ohjatuille jaksamista ja toipumista tukeville kursseille, joilla tapaa myös muita samankaltaisessa tilanteessa olevia. Ammattilaisten tarjoaman tuen ja ohjauksen lisäksi koulutetut vertaistukihenkilömme tarjoavat vertaistukea sekä henkilökohtaisesti että vertaistukiryhmissä, sillä saman kokenut ymmärtää usein parhaiten.

 

Vapaavalintainen summa lahjoitustilillemme

Yritys voi lahjoittaa valitsemansa summan Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen lahjoitustilille.

IBAN: FI05 5730 0820 1840 48
BIC: OKOYFIHH
VIESTI: Yrityslahjoitus

Yrityksen luvalla kiitämme lahjoituksesta julkisesti viestintäkanavissamme.

 

Joululahjoitus

Yritys voi lahjoittaa Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle esimerkiksi joulukortteihin tai joulumuistamisiin tarkoitetut rahat. Yrityksen luvalla kiitämme lahjoituksesta julkisesti viestintäkanavissamme.

Halutessaan joululahjoituksen tehnyt yritys saa meiltä valmiit somekanavissa ja sidosryhmille jaettavaksi tarkoitetun sähköisen joulukortin, joissa kerromme meille tehdystä lahjoituksesta.

IBAN: FI05 5730 0820 1840 48
BIC: OKOYFIHH
VIESTI: Joululahjoitus (mainitse myös yrityksenne nimi)

 

Roosa nauhat lahjaksi

Yritys voi ostaa Pirkanmaan Syöpäyhdistykseltä esimerkiksi henkilöstölleen tai asiakkailleen lahjaksi Roosa nauhoja, joiden tuotto jää Pirkanmaan alueelle käytettäväksi sairastuneiden ja läheisten tueksi. Roosa nauhoja ei voi jälleenmyydä vaan ne tulee lahjoittaa eteenpäin.

Roosa nauha -kampanja on Syöpäsäätiön vuosittain lokakuussa järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jossa Pirkanmaan Syöpäyhdistys on mukana. Roosa nauhan ulkoasu ja suunnittelija julkaistaan vuosittain syyskuun aikana. Pirkanmaan Syöpäyhdistys ja Syöpäsäätiö kuuluvat samaan Syöpäjärjestöt-perheeseen.

Yrityksen luvalla, kiitämme Roosa nauhojen ostamisesta julkisesti viestintäkanavissamme.

 

Haluatko lisätietoja lahjoittamisesta?

Kaikissa yrityslahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttavat

  • talous- ja hallintopäällikkö Marjut Anttonen | marjut.anttonen@pirsy.fi | p. 050 3814 419
  • viestinnän asiantuntija Piiu Latvala | piiu.latvala@pirsy.fi | p. 040 173 9444
  • Voit myös täyttää oheisen lomakkeen ja me otamme sinuun yhteyttä!

 

Lahjoitukset - Yhteydenotto

Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Olen kiinnostunut*
Toivon, että minuun otetaan ensisijaisesti yhteyttä

 

Rahankeräyslupa: RA/2020/1628 (Poliisihallitus 16.12.2020), voimassa 01.01.2021 alkaen toistaiseksi.

Keräysalue: Pirkanmaa (Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi). Varat käytetään pääsääntöisesti kalenterivuoden kuluessa lahjoitushetkestä syöpäpotilaiden tukemiseen, kuntoutukseen ja virkistykseen sekä tieteelliseen toimintaan. Rahankeräysluvan saaja ja toimeenpanija: Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry.