Hoitopäiväkorvaus

Pirkanmaan Syöpäyhdistys maksaa hoitopäiväkorvauksia niille yhdistyksen jäsenille, jotka asuvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ja ovat syövän takia hoidettavana sairaalan tai terveyskeskuksen vuodeosastolla.

Toiminta

Pirkanmaan Syöpäyhdistys on vuonna 1951 perustettu Pirkanmaan alueella toimiva kansanterveysjärjestö. Olemme Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä. Tavoitteenamme on hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta.

Hallitus

Yhdistyksen hallinnosta vastaa ja toimintaa valvoo yhdistyksen hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja kahdeksan (8) jäsentä.

Tilavuokraus

Tervetuloa järjestämään tilaisuutesi meillä! Tampereen ydinkeskustassa kokous-, koulutus- ja juhlatila Koskenparras ja liikuntatila Onkosportti ovat käytettävissäsi.