Siirry suoraan sisältöön
Aikuinen vihreään neuleeseen pukeutunut mies halaa vanhempaa vaaleaan paitaan pukeutunutta naista

Kurkistus palveluihimme vuonna 2024

Anne Lindfors

Anne Lindfors

Vuonna 2024 teemanamme on läheiset. Syöpä vaikuttaa monella tavalla paitsi sairastuneen, myös läheisten, kuten esimerkiksi puolison, ystävien ja sisarusten elämään. Lähiset joutuvat usein pohtimaan omaa jaksamistaan, mutta huolien jakaminen ei aina ole helppoa, sillä pelkona voi olla läheisen kuormittuminen.

Silloin apuna ovat asiantuntijoidemme tarjoamat keskusteluajat. Järjestämme myöa läheisille suunnattuja kursseja. Samoin tietopäivät ovat avoimia myös läheisille.

Pirsyn palvelutarjonta voi vaikuttaa kovin laajalta ja saatatkin jäädä pohtimaan, mikä olisi juuri sinulle tai läheisellesi sopiva toimintamuoto. Riittää, kun otat yhteyttä meihin ja kysyt, me neuvomme mielellämme. Jos haluat valita juuri sinulle sopivan rauhallisen puhelinajan, onnistuu soittopyynnön varaaminen kätevästi nettiajanvarauksen kautta.

Pyrimme tekemään meillä asioimisen mahdollisimman helpoksi, käteväksi ja juuri sinulle sopivaksi. Palvelujamme on saatavissa kasvokkain tapahtuvan toiminnan lisäksi myös puhelimitse ja verkossa. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä tai tulemme tapaamaan sinua hoitoyksikköön.

Suurin osa palveluistamme on varattavissa nettiajanvarauksen kautta ja voit aina myös soittaa! Kiireellisissä kriisitilanteissa yhteyden kriisityöntekijään saa samana tai seuraavana arkipäivänä, niin sairastunut kuin läheinenkin.

Ethän jää huoliesi kanssa yksin! Haluamme olla avuksi kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Meiltä löytyy palveluja muun muassa niin työelämäänpaluuta suunnitteleville kuin lapsiperheille, joissa vanhempi tai perheen aikuinen sairastaa syöpää. Keskusteluaikoja tarjoamme myös parantumatonta syöpää sairastaville ja heidän läheisilleen. Olemme tukena myös surussa.

Muistathan, että kertomalla toiminnastamme muille, autat meitä toteuttamaan tavoitteemme: että kukaan ei jäisi yksin syövän aiheuttamien huolien ja haittojen kanssa.

 

Yhksiin kansiin kootut kevään 2024 palvelut löydät verkkosivuiltamme sähköisessä muodossa >> ja painetun esitteen puolestaan voit noutaa toimistostamme.