Sähköiset hakemukset ja ilmoittautumislomakkeet

Tältä sivulta löydät kaikki Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen sähköiset haku- ja ilmoittautumislomakkeet. Lisätietoja ja paperisia hakulomakkeita saa toimistosta p. 03 2499 200

Ajankohtaista: Koronavirus vaikuttaa Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan, lue päivittyvä verkkotiedote täältä >>

Syksyn hakulomakkeet päivitetään tälle sivulle vk 33 aikana.

Tietopäivät

Kurssit

Näin haet kursseille:

• Tutustu kurssien kuvauksiin.  Jos jokin askarruttaa, kysy lisätietoja. Kerromme mielellämme!
  • Täytä kurssin sähköinen hakemus huolellisesti. Vastaa jokaiseen kysymykseen, sillä valinnat tehdään hakemusten perusteella.
  • Vaihtoehtoisesti voit pyytää paperilomakkeen toimistosta p. 03 2499 200.
  • Huolehdi, että hakemuksesi on perillä viimeistään viimeisenä hakupäivänä.
  • Sinuun otetaan yhteyttä hakuajan päättymisen jälkeen. Kaikki hakijat saavat hakemukseensa päätöksen.

Liikkeellä elämässä -tanssi-liiketerapiapainotteinen kurssi syöpään sairastuneille

ti 29.9.-8.12.2020 (ei 13.10.) klo 17.00-18.30
Taideterapiatalo Artis, Pyynikintori 8 C 44, Tampere

Lisätietoja kurssista >>

Lisätietoja ja hakemukset viimeistään 21.8.2020:
Täytä sähköinen hakulomake täällä >> tai pyydä paperilomake toimistosta p. 03 2499 200

Kuntouttavat liikuntaryhmät

• Kuntouttavat liikuntaryhmät on suunnattu ensisijaisesti enintään 2 vuotta sitten syöpään sairastuneille tai kroonisesti syöpäsairaille.
  • Täytä hakemus huolellisesti. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella.
  • Etusijalla ovat ensi kertaa liikuntaryhmään hakevat. Ensikertalaisen etu -10 %  Kuntojumpan tai  Lymfaryhmän hinnasta.
  • Vapaita paikkoja voi tiedustella myös hakuajan päättymisen jälkeen.

Virkistys

• Virkistystoimintamme on suunnattu ensisijaisesti enintään 2 vuotta sitten syöpään sairastuneille tai kroonisesti syöpäsairaille.
  • Osallistujat  virkistystapahtumiin valitaan hakemusten perusteella.

Terveyden edistäminen

28 päivää ilman -kurssit

Hoitopäiväkorvaus

Hoitopäiväkorvaus on Pirkanmaan syöpäyhdistyksen jäsenetu.

Lisätietoja ja tarkempia ohjeita hoitopäiväkorvauksen hakemiseen löydät täältä >>

Tulostettava hoitopäiväkorvauslomake (pdf) >>

Sivu päivitetty 9.7.2020